Robot Frezen

Onze zes-assige freesrobot kan, met een grote range, gevormde producten bewerken. Door de zes assen kunnen er vele hoeken en draaiingen worden gemaakt.

Lang niet altijd is een vacuümvorm bruikbaar in de gewenste toepassing als het alleen afgezaagd is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er diverse (bevestigings) gaten of sleuven in dienen te komen. Of het kan zijn dat een product helemaal in contour gefreesd dient te worden. Hiervoor hebben wij een zes-assige freesrobot, een 3-assige en een 5-assige CNC freesbank.

Bij het robot-frezen wordt het programma handmatig geschreven. Dit kan aan de hand van een tekening, een voorbeeld of een ander deel waar het op moet passen. Het handmatig schrijven maakt dat een product exact passend gemaakt kan worden voor de beoogde toepassing. Door de zes assen kunnen er vele hoeken en draaiingen worden gemaakt. Het gevacuümde product wordt op een aan de freestafel bevestigde freesmal vacuüm gezogen. Zo kan het product niet schuiven of lossen. De robot freest het geschreven programma automatisch af. Waarna het maatproduct gereed is.

DEZET PLASTICS

Dezet in 5 woorden; vakkundig, innovatief, flexibel, meedenkend en persoonlijk. We hebben meer dan 50 jaar ervaring en vakkennis. Door deze kennis hebben we de mogelijkheid innovatieve oplossingen tot en soms op de rand van het mogelijke te zoeken en te vinden. Door onze bedrijfsopzet hebben we zeer korte lijnen en directe aanspreekpunten. Hierdoor ontstaat heldere communicatie tussen opdrachtgever en leverancier en kunnen we meedenken vanaf het eerste conctact. We kunnen dan ook direct inspelen op de wensen van de klant en ons zeer flexibel opstellen.

 

ADRESGEGEVENS

Galgoord 8
2851 AW Haastrecht

0182-503311