Over ons

Dezet Plastics is producent en leverancier van vacuümproducten. We leveren o.a. producten voor de displayindustrie, interieurbouw, elektrotechnische industrie, agrarische industrie, apparatenbouw, installatietechniek, autobranche en detailhandel.

In 1965 is Dezet plastics opgericht; meer dan een halve eeuw ervaring in vacuümvormen. We zijn bewust een relatief klein bedrijf. Hierdoor kunnen wij onderscheidend zijn. Naast onze ervaring zijn er vijf punten die Dezet Dezet maken.

 

Vakkundig; door de jarenlange ervaring, maar ook door de toewijding en kennis van de mensen.

Innovatief; meer dan eens hebben we met een oplossing kunnen komen voor zaken die technisch onhaalbaar lijken. Door mogelijkheden te zoeken buiten de gebaande paden kunnen er verrassende oplossingen worden gevonden.

Flexibel; we hebben een klein team, waardoor we heel flexibel kunnen werken. Het aanspreekpunt krijgt zelf ook het eindproduct in handen, hierdoor kan tijdens productie indien nodig feedback gegeven worden. Zo komen we tot het best mogelijke eindresultaat.

Meedenkend; al bij de eerste aanvraag proberen we een beeld te krijgen van de toepassing van het eindproduct. Hierdoor kunnen we meedenken in de materiaalkeuze en vormgeving, om zo het product te optimaliseren en tot een zo voordelig mogelijke oplossing te komen.

Persoonlijk; door onze bedrijfsopzet en invulling is persoonlijke benadering de manier waarop we werken. "Where everybody knows your name...."

 

Door de jaren heen is ons bedrijf en ons machinepark meegegroeid met de ontwikkelingen en vraag in de markt. Wij hebben nu een uitgebreid machinepark en vele bewerkingsmogelijkheden. Onze nieuwste aanwinst is een nieuwe CMS Athena, een vijfassige CNC-bank. Hiermee kunnen wij producten en platen tot 1,5 bij 3 meter nabewerken. De mogelijkheden van deze nieuwe machine zijn legio.

 

DEZET PLASTICS

Dezet in 5 woorden; vakkundig, innovatief, flexibel, meedenkend en persoonlijk. We hebben meer dan 50 jaar ervaring en vakkennis. Door deze kennis hebben we de mogelijkheid innovatieve oplossingen tot en soms op de rand van het mogelijke te zoeken en te vinden. Door onze bedrijfsopzet hebben we zeer korte lijnen en directe aanspreekpunten. Hierdoor ontstaat heldere communicatie tussen opdrachtgever en leverancier en kunnen we meedenken vanaf het eerste conctact. We kunnen dan ook direct inspelen op de wensen van de klant en ons zeer flexibel opstellen.

 

ADRESGEGEVENS

Galgoord 8
2851 AW Haastrecht

0182-503311