Mallen maken

In huis produceren wij bijna alle mallen. Van een proefmalletje tot meervoudige productiemallen. Uit diverse materialen, toegespitst op de toepassing van het eindproduct.

Mallen maken we indien mogelijk zelf. De ene keer handmatig, met draai- en freesbanken. Dit gebeurd het meeste bij een proefmal, wanneer er eerst getest moet worden, of wanneer er maar enkele producten nodig zijn. De andere keer met een CNC bank, via een cadprogramma. Zeker bij meervoudige mallen biedt dit veel voordelen. We hebben zowel een 3-assige als een 5-assige freesbank, per product wordt de meest ideale machine en opstelling gekozen.

Er zijn diverse mogelijkheden en materialen te gebruiken bij het produceren van mallen. Na overleg met de klant over de toepassing, aantallen, herhaling, prijs en zo meer wordt een afweging gemaakt waarvoor te kiezen.

DEZET PLASTICS

Dezet in 5 woorden; vakkundig, innovatief, flexibel, meedenkend en persoonlijk. We hebben meer dan 50 jaar ervaring en vakkennis. Door deze kennis hebben we de mogelijkheid innovatieve oplossingen tot en soms op de rand van het mogelijke te zoeken en te vinden. Door onze bedrijfsopzet hebben we zeer korte lijnen en directe aanspreekpunten. Hierdoor ontstaat heldere communicatie tussen opdrachtgever en leverancier en kunnen we meedenken vanaf het eerste conctact. We kunnen dan ook direct inspelen op de wensen van de klant en ons zeer flexibel opstellen.

 

ADRESGEGEVENS

Galgoord 8
2851 AW Haastrecht

0182-503311