CNC frezen

Sinds december 2017 hebben wij ook een vijfassige-CNC freesbank. Met deze machine kunnen wij naast het robot frezen nog een stapje meer.

Naast het robot-frezen kunnen wij ook CNC-frezen. We hebben een 3-assige en een 5-assige bank. Het grootste voordeel hiervan is dat deze aangestuurd kunnen worden door een cad-programma. Onze laatste aanwinst is een nieuwe CMS Athena. Dit is een vijfassige CNC bank met een freesbereik van 1,5 bij 3 meter. Deze machine biedt enorm veel mogelijkheden met betrekking tot het nabewerken van gevacuümvormde producten. Door middel van cad-programma's, maar ook met een, op het product, handgeschreven programma. Zo kunnen we echt maatwerk op ieder product leveren. Natuurlijk kunnen ook vlakke platen worden bewerkt.

DEZET PLASTICS

Dezet in 5 woorden; vakkundig, innovatief, flexibel, meedenkend en persoonlijk. We hebben meer dan 50 jaar ervaring en vakkennis. Door deze kennis hebben we de mogelijkheid innovatieve oplossingen tot en soms op de rand van het mogelijke te zoeken en te vinden. Door onze bedrijfsopzet hebben we zeer korte lijnen en directe aanspreekpunten. Hierdoor ontstaat heldere communicatie tussen opdrachtgever en leverancier en kunnen we meedenken vanaf het eerste conctact. We kunnen dan ook direct inspelen op de wensen van de klant en ons zeer flexibel opstellen.

 

ADRESGEGEVENS

Galgoord 8
2851 AW Haastrecht

0182-503311