Go to content Go to navigation Go to search

Routebeschrijving

Vanuit Rotterdam/Gouda:

Vanaf de A12 afslag Gouda nemen. Bij de eerste stoplichten rechtsaf richting Gouda. Dan links voorsorteren, bij het volgende stoplicht linksaf. U rijdt nu op de rondweg rond Gouda. Deze weg volgen tot u niet verder meer kunt.

Over een brug over de Hollandse IJssel, dan komt u uit op een t-splitsing met stoplichten. Hier gaat u linksaf richting Haastrecht. Na ongeveer 2 km rijdt u Haastrecht binnen. Op de rotonde rechtdoor, dan linksaf en direct rechtsaf het industrieterrein “Galgoord” op. Rechts aanhouden. Aan het einde van de weg aan uw rechterhand is Dezet gevestigd.

Vanuit Utrecht/Oudewater:

Vanaf de A12 afslag De Meern nemen. Rechts voorsorteren onderaan de afrit, bij stoplichten rechtsaf, dan direct weer rechts bij volgende stoplicht. U komt weer voor stoplicht, hier rechtdoor (bij AC de Meern). U volgt deze weg als maar rechtdoor tot in Haastrecht. U komt door de plaatsen Montfoort en Oudewater. Vanaf De Meern tot Haastrecht is het ongeveer 20 km.

Als u Haastrecht binnen rijdt, kunt u na de speeltuin rechtsaf en direct weer rechts. U rijdt dan het industrieterrein “Galgoord” op. Deze weg uitrijden, Dezet is gevestigd aan het einde van de weg aan de rechter kant.


Klik op de kaart voor een vergrote weergave